Pagertweg 10, 7161 MG Neede

www.facebook.com/dentuutn/ Contact : 06-12186324

Jan en Aletta

Wat een prachtig appartement. Het is met zorg en smaak ingericht, super schoon en comfortabel. Het ontvangst door de eigenares was hartelijk, koffie en taart stonden voor ons klaar. Dat was een goed begin van een fijn weekend. Het appartement ligt in een bosrijke omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen.

Monique en Bert

Een heel mooi huisje, dit huisje staat in onze top 3! Alles is aanwezig dit is een blijvertje. Heel veel fiets en wandel mogelijkheden. Een schoon en net huisje Top!

Heel veel rust in de omgeving, soms een tractor die te hard voorbij gaat. Een prima locatie om tot rust te komen.


Kees en Ludwina

Uitstekend appartement, zeer comfortabel. Zou eigenlijk een 11 als beoordeling willen geven maar omdat er geen afwasmachine in zit dus toch maar een 10. Verder is het appartement van alle luxe voorzien. Zeker een aanrader

Gert en Petra

Fantastisch appartement! Warm ontvangst!
Super schoon. Smaakvol ingericht! Voelt als thuiskomen. Goed bed!
Rustige ligging. Aan alles is gedacht, tot in de puntjes verzorgd!

Peter, Thérése en Sanne

Een heel gezellig , ruim en mooi ingericht huis. Ruime slaapkamers met eigen badkamer. Fijn terrasje om te ontbijten of lekker in de zon te zitten. Een dienblad met alles voor een ontbijtje voor de volgende dag stond al klaar en iets lekkers in de koelkast…Het contact met de verhuurders verliep ook prima. Vriendelijk en behulpzaam!

Erik en Suzanne

Den Tuut’n is de perfecte plek om er even uit te zijn. Het ligt in een prachtige omgeving maar bovenal is het appartement zelf fantastisch. Je wordt heel hartelijk ontvangen, er staat een gebakje klaar voor bij de koffie en een uitgebreid ontbijt voor de eerste ochtend, en het appartement is heel comfortabel en knus. Het is met veel liefde en aandacht ingericht en overal is aan gedacht. Dit maakt dat het voelt als ‘thuis’ en dat wij zeker nog eens terug willen komen.

Theo en Linda

Een fantastisch vakantiewoning! Heel compleet met alles er op en er aan. Een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen, hier kun je nog rust ervaren!

Een week genoten van de gastvrijheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid van Angelien en Erik.

Echt een aanrader!

Wim en Dicky


Fantastisch onderkomen, van alle luxe voorzien, prima bedden, mooie stalling voor de fietsen.

Rustige, landelijke omgeving, hartelijk ontvangst, goede verzorging.

Per en Olga

Wat een mooi vakantiehuis! Inrichting modern, maar met oude, details, mooie verwijzing naar t vroegere leven op de boerderij, vriendelijke, hardwerkende mensen, ( heerlijke huisgemaakte baksels), schitterende ligging in een prachtige omgeving. Kortom, te kort aan bijvoeglijke naamwoorden om aan te geven dat dit een geweldige plek is.

Radboud en Monique

Een beter begin van het nieuwe jaar(2020) hadden we ons niet kunnen wensen. Heerlijk knus en comfortabel huisje! Veel gelezen, muziek geluisterd, lekker gekookt en gewandeld... kortom onthaast! We gaan gesterkt het nieuwe jaar in.

Jasper, Babette en Meike

Prachtig huis, recent geheel verbouwd en nog zeer nieuw. Zeer uitgebreide keuken waar alle noodzakelijke en handige zaken aanwezig zijn. Prima slaapkamers met twee aparte en ruime badkamers. En nog een leuke verrassing bij de ontvangst. Op en top genieten !!

Karl en Joke

Als je een 10 als beoordeling geeft dan moet alles ook perfect zijn. Nou, dat is het ook! Een heerlijke week hebben we gehad in den Tuutn. Wij komen zeker nog een keer terug. Bedankt Angelien!

Tom

Mooi, ruim en verzorgd appartement met tuintafel. Groot pluspunt is ook de garage (met laadpunt) waar de fietsen veilig gestald kunnen worden. Daarenboven heeft de uitermate vriendelijke gastvrouw oog voor detail. Niet alleen was alles voor handen, voor het grote raam stond een voederhuisje voor vogels, waar de lokale mezen en spechten zich tegoed deden aan vogellekkernijen. Een leuk schouwspel tijdens de maaltijden.

Veel open ruimte in een gebied waar landbouw domineert. Echte natuurgebieden hebben we niet gezien in de directe omgeving. De geoefende fietser kan wel altijd een uitstap maken naar de Sallandse Heuvelrug voor een natuurpark. Ook de Veluwe is met de auto makkelijk bereikbaar.