Pagertweg 10, 7161 MG Neede

Jan en Aletta

Wat een prachtig appartement. Het is met zorg en smaak ingericht, super schoon en comfortabel. Het ontvangst door de eigenares was hartelijk, koffie en taart stonden voor ons klaar. Dat was een goed begin van een fijn weekend. Het appartement ligt in een bosrijke omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen.

Erik en Suzanne

Den Tuut’n is de perfecte plek om er even uit te zijn. Het ligt in een prachtige omgeving maar bovenal is het appartement zelf fantastisch. Je wordt heel hartelijk ontvangen, er staat een gebakje klaar voor bij de koffie en een uitgebreid ontbijt voor de eerste ochtend, en het appartement is heel comfortabel en knus. Het is met veel liefde en aandacht ingericht en overal is aan gedacht. Dit maakt dat het voelt als ‘thuis’ en dat wij zeker nog eens terug willen komen.

Radboud en Monique

Een beter begin van het nieuwe jaar(2020) hadden we ons niet kunnen wensen. Heerlijk knus en comfortabel huisje! Veel gelezen, muziek geluisterd, lekker gekookt en gewandeld... kortom onthaast! We gaan gesterkt het nieuwe jaar in.