Pagertweg 10, 7161 MG Neede

www.facebook.com/dentuutn/ Contact : 06-12186324

Appartement "den Tuut'n"

Onze woonboerderij "den Tuut'n" staat in Lochuizen een buurtschap van het dorp Neede. Neede behoort tot de gemeente Berkelland.
Het achterhuis van de boerderij, vroeger de stal, hebben we verbouwd tot een sfeervol appartement. Het appartement is zeer geschikt voor een (korte) vakantie in een prachtige omgeving.

Begane grond
De prachtige gebinten zijn de blikvanger van deze ruimte. Er is een eigen ingang met toilet. Een zitkamer met tv, radio en gratis wifi.
Naast de eethoek beschikt het appartement over een zeer ruime keuken. In de keuken vindt u onder andere een 5-pits inductie kookplaat, combi-oven met magnetron, koffiezetapparaat en grote koelkast.
Pannen, servies, bestek e.d. zijn ruim voldoende aanwezig.
De gehele benedenverdieping is uitgerust met vloerverwarming.

Verdieping
Op de verdieping is er een ruime slaapkamer(kamer 't Achterveld) met tweepersoonsbed. Hier vindt u een nette afgewerkte doucheruimte inclusief toilet. De wastafel met spiegel en föhn zijn buiten de doucheruimte geplaats.
Er is voldoende mogelijkheid om uw spullen op te bergen in de kledingkast en ladekast. De dakramen zijn voorzien van screens en een verduisterend rolgordijn.

Buiten
Bij de eigen ingang heeft u de beschikking tot uw eigen terras met tuintafel, 4 tuinstoelen en parasol.
Tijdens uw verblijf kunt u uw fietsen stallen in een af te sluiten privé berging, hier kunt u ook uw elektrische fietsen opladen.

Extra slaapkamer + badkamer
Indien u met 3 á 4 personen wilt verblijven in ons appartement kunt u kamer 't Vleer bijboeken. Deze ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed beschikt ook over een eigen doucheruimte inclusief toilet. Er is voldoende mogelijkheid om uw spullen op te bergen in de kledingkast en ladekast. De dakramen zijn voorzien van screens en een verduisterend rolgordijn.
Deze kamer is bij te boeken voor €50,- per nacht.